pondělí 2. listopadu 2015

Juli chodící

Stručné shrnutí dnů uplynulých... Díky podzimním prázdninám a pobytu staršího dítka u vlastní matky (a tím odpadnutí školních výpomocných prací mé osoby) jsme se mohly s Juli vzdáliti z domu a užít si slunný týden u babičky a dědy v Opavě. Počasí bylo ukázkové, prarodiče správně naladění na rozmazlování a já si protáhla kosti házením nožek nahoru a využíváním mama-servisu s plným vědomím a hlavně povolením.

Byla to příjemná změna, jinak je tíha celé domácnosti na mně, ale to tak máme všechny, tak není třeba to tu rozebírat :-)

Užily jsme si vycházek, sluníčka, posledních kaštanů, péče a lásky. Juli jen kvete - ale hlavně - JULI CHODÍ!!!!!!!! Doma už byla ochotná nechat se vést za něco, co drží v ručce. Pod taktovkou babičky byla ochotná se pustit a udělat pár samostatných kroků, které teď pilujeme. Pokud za sebou cítí jistotu doprovodu, je ochotná přejít i půlku bytu. Mé srdéčko se blahem tetelí, že jsme se konečně dočkali toho pro lidstvo bezvýznamného kroku, zato pro nás, a hlavně pro naši malou, skoku přímo závratného. Těším se na každé ráno, kdy ji "vypustím" a budu se kochat jejím nově nabytým sebevědomím!


S dědou předvádí "tuli-tuli". 
Na dotaz "Seš dědův miláček?" zuřivě kývá hlavinkou, že "ano, ano!!!" :-) 

Hezký večer!
L. 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu!