pátek 5. července 2013

Pyžamkový den

Máme doma maroda. Psího maroda.


Včerejší večer byl tak trošku nabitý "zážitky" :-( Oslavovali jsme začátek dovolené. Pili šampaňské, mladík měl dětské šampaňské, bublinky lítaly vzduchem, a lítala i naše Elí. Dokud neletěla hodně blízko gabionu, který máme na dvorečku, a o čouhající drát si neudělala "kukátko"... Plakala, my hledali na zadečku, kde se podřela, a ona nad přední tlapkou díru, že by tam dítě strčilo pěst... Hysterku paničku chytaly mdloby - bohužel doslova. Myslela jsem, že už mě to přešlo, ale vidět cizí krev mi prostě nedělá dobře. 

Na veterině jsme nechali částku, která by pokryla tři dost dobré večeře někde v restauraci (zašívala jí to paní doktorka v narkóze). Ale Elísek snad nebude mít následky - prý si přetrhla i nějaký vaz nad tlapkou. V noci plakala, nechtěla chodit, ráno už běhala po kuchyni a dala si misku granulí. Snad bude líp... A ráno jsme z bezpečnostních důvodů nasadili tričko - protože si ránu pořád lízala a tahala za stehy. Zatím se jí sundat nepovedlo :-)


To nám ta dovča hezky začala. Snad jsme si smůlu vybrali!
L. 

5 komentářů:

  1. Lumpi, to ti řeknu, to vám ta dovolená pěkně začala :o(
    Ale Elí je holka šikovná, ta se z toho brzy "vylíže"....
    Držím palce a řeknu i sousedům, čím víc palců, tím víc štěstí!!!
    Hezkou a hlavně klidnou dovolenou bez nehod.

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, marodovi foukám tlapu na dálku.
    A tričko jí stejně sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pááni, pejsek v pyžámku... ale sluší:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Lucinko, to je mi líto, že má Elínka takovou bolest :-(.. je to holka statečná.. a pyžámko jí taaaaaaaaaaaak sluší, je kouzelná :-) ♥♥♥.. krásné dny už jen plné radosti, přeje Susie

    OdpovědětVymazat
  5. Ale že jí to sluší v tom pyžamku :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!