středa 30. ledna 2013

Dnes z veselejšího soudku

Až se to skoro bojím napsat - ale - pomaličku se blížíme s rekonstrukcí do fáze "finišujeme" - tedy zatím ty "odborné" řemeslnické práce! Pak nastoupím já, a budu malovat (myslím samozřejmě výmalbu zdí, nikoliv umělecký obor, po jehož realizaci by stejně nastoupila opět ta fáze první - tedy výmalba, protože kreslit opravdu neumím). Pokud vše půjde podle plánu, tento víkend doladíme sádrokartony na stropy, pak pár nivelačních pokusů na podlahách, a páni "koupelnáři" už se k nám též chystají. 

Takže právě probíhá ta příjemná fáze vybírání kachliček, kterou bude následovat (možná průběžně křižovat) fáze vybírání té správné podlahy do pokojů. V mezičase, páč jsem neskutečně šikovná, odhodlaná a motivovaná, stihnu vše vymalovat (viz výše :-)) a pak - no snad to nezakřiknu, ale třeba se na jaro budeme stěhovat do podkroví!!!


Vanu v horní koupelně mít nebudeme, ale máme předběžně vybraný kachličky a prosklený sprchový kout - no bude to prostě náááááááádhera!!! (obrázek - SIKO koupelny)

Podlaha v pokojích zatím úplně dořešená není - zatím koukáme, co kde mají, ale něco takového by se nám mooooooc líbilo (obrázek jsem si půjčila od Jarky):


A navíc - venku vylezlo sluníčko, je tam nad nulou, sníh taje - jaro je zase o krok blíž (i když vím, že má radost je zatím opravdu hodně hodně předčasná!). 

Krásné odpoledne!
L.

4 komentáře:

  1. Páááni.... ty máš snad koupelnu větší než obývák:-)))
    Pěkná!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné :)
    Jak já se těším, až si budu moct zařídit domov podle svého gusta :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Luci, tak u vás se bude finišovat s koupelnou... na tu já si budu muset ještě chvilku počkat :( Ale neva, aspoň se má člověk zase na co těšit. Ať se daří.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!