čtvrtek 25. října 2012

Podzim

Je tu. Přišel nečekán, nezván, a trošku se obávám, že i hodně rychle odejde a na jeho místo nastoupí paní zima. Zatím ještě pár krásně zbarvených listů na stromech zůstává, tak neklesám na mysli! Ale blíží se změna času, a s ním i dny, kdy se brzy stmívá.

Ale proč si neudělat radost! Jedna malá kytka, a hned je na verandě veseleji. "Dýně" (snad jdou poznat...) jsem ušila ze starých svetrů. Tak máme aspoň trošku toho hezkého podzimu i doma.


No a tady ten náš čtyřnohý neposedný pomocník. Dneska, krom toho, že chrápal u sousedů v kůlničce, byl zřejmě i na lovu - lovu ryb - bydlíme u řeky. Smrděl pěkně, "šikula" :-)


Snad příště oslním něčím pořádným :-) Krásné odpoledne a pěkný večer! Víkend je za dveřmi!
L.


2 komentáře:

  1. Ahoj Luci, výzdobu máš krásnou, ale opravdu brzy přijde zima... dnes k nám přiletěli havrani a ti jsou neomylní... každý rok vždy po nich začalo tuhnout a na jaře zase ohlašují teplé dny... Ale co, zatopíme v domečcích a budeme tvořit ;-) Měj se hezky, Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Luci, čtyřnohý pomocník vypadá ajo pořádný dravec :-)A kytka moc hezká.
    A my jsme se dneska vypravili na listí - jak hrozí s tou změnou počaí, tak namoklé by už bylo k ničemu. Zrovna se tady probírám fotkama a jdu šupnout na blog, co jsme z nich vytvořili ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!